• Stichting ‘door’ Klaaswaal brengt feest in Klaaswaal
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 18:03

  Klaaswaa l- De  ogenschijnlijk onbekende Stichting ‘door’ Klaaswaal zette woensdagmiddag een bloemenactie op poten voor de inwoners van Klaaswaal. Een bos chrysanten met een paasgroet, onder begeleiding van muziek en zang om met name de oudere inwoners een hart onder de riem te steken in deze barre en eenzame tijden. Een DJ achterop een legertruck Het bericht Stichting ‘door’ Klaaswaal brengt feest in Klaaswaal verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Lichte toename aantal autovernielingen in Hoeksche Waard
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 17:48

  De politie registreerde afgelopen jaar 125 gevallen van autovandalisme in de Zuid-Hollandse gemeente Hoeksche Waard. Vergeleken met het jaar ervoor is dit aantal toegenomen met 4,2 procent. Dit en meer blijkt uit een analyse van Independer, op basis van recente politiecijfers. Trendbreuk in ontwikkeling autovandalisme De politie registreerde over heel 2019 in totaal 34.340 gevallen Het bericht Lichte toename aantal autovernielingen in Hoeksche Waard verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Eerste ondernemers-update coronacrisis Hoeksche Waard
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 17:10

  Hoeksche Waard – De coronacrisis heeft een grote impact op het dagelijks leven en de economie. Ook voor ondernemers zijn het onzekere tijden. Er komt heel veel op hen af. Daarom heeft de gemeente Hoeksche Waard het een en ander op een rij gezet in de eerste ‘ondernemers-update coronacrisis’. Met deze ondernemers-update houden we de Het bericht Eerste ondernemers-update coronacrisis Hoeksche Waard verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Gemeenteraad Hoeksche Waard gaat digitaal vergaderen
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 16:11

  Dinsdag 21 april 2020 om 19:30 uur vinden er twee afzonderlijke oordeelsvormende vergaderingen  plaats. De ene vergadering gaat over het domein Samenleving en Bestuur. De andere vergadering over het domein Fysieke Leefomgeving. De raads- en burgerleden vergaderen dan digitaal. U kunt deze digitale vergaderingen volgen via deze link De stukken voor deze vergaderingen vindt u op Het bericht Gemeenteraad Hoeksche Waard gaat digitaal vergaderen verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Stichting Vier het Leven houdt contact met ouderen
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 16:02

  HOEKSCHE WAARD – Stichting Vier het Leven, die uitjes voor ouderen uit de Hoeksche Waard naar theater, concert, museum en bioscoop organiseert, probeert bij haar ‘gasten’ de moed erin te houden. Veel ouderen hadden zich voor  komende uitjes aangemeld, maar vanwege het corona-virus moesten deze worden geannuleerd. Een grote teleurstelling voor hen die door de Het bericht Stichting Vier het Leven houdt contact met ouderen verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Gemaakte kosten en subsidies voor evenementen vordert gemeente Hoeksche Waard niet terug
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 15:30

  HOEKSCHE WAARD  – Op maandag 23 maart heeft het RIVM aangescherpte maatregelen aangekondigd in verband met het tegengaan van verspreiding van het coronavirus. Een van de aangekondigde maatregelen is dat bijeenkomsten tot 1 juni verboden zijn. Het college besloot om subsidies voor evenementen die vanwege de coronacrisis niet door kunnen gaan, niet terug te vorderen. Het bericht Gemaakte kosten en subsidies voor evenementen vordert gemeente Hoeksche Waard niet terug verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • OSV Oud-Beijerland druk op de transfermarkt: Chris Rojer van Alexandria’66 is de 4e speler die OSV Oud-Beijerland aantrekt!
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 15:12

  Oud-Beijerland – OSV Oud-Beijerland kan melden, dat Chris Rojer heeft aangegeven in het seizoen 2020-2021 de selectie van OSV te komen versterken. De ervaren vleugelspeler van tweedeklasser Alexandria’66, die daar ook zijn jeugdopleiding volgde, kwam eerder ook uit voor BVCB en Oude Maas.  Chris is hiermee al weer de vierde speler, die – na Faybian Hertstein (Neptunus-Schieroek), Het bericht OSV Oud-Beijerland druk op de transfermarkt: Chris Rojer van Alexandria’66 is de 4e speler die OSV Oud-Beijerland aantrekt! verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Koop lokaal, maar waar?
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 14:51

  HOEKSCHE WAARD – Koop lokaal om de lokale ondernemer te steunen, dat advies hoor je de afgelopen weken steeds vaker. Maar welke winkels zijn open, waar kun je eten afhalen of waar kun je hun producten online vinden dat is niet altijd even duidelijk voor de consument. Daar heeft Bestemming Hoeksche Waard iets op gevonden, want Het bericht Koop lokaal, maar waar? verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Paasacties bij Auto Indumij! 2de paasdag gesloten, maar wel paasacties
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 14:34

  In tegenstelling tot voorgaande jaren, heeft Auto Indumij besloten om dit jaar tweede Paasdag de deuren gesloten te houden. Gelukkig hebben we wel een viertal leuke paasaanbiedingen voor je samengesteld. Je bent uiteraard van harte welkom om ons te bezoeken, zowel online als offline. En wil je na de pasen langskomen? Dat kan! Want het Het bericht Paasacties bij Auto Indumij! 2de paasdag gesloten, maar wel paasacties verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.

 • Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid: Paasweekend: blijf zoveel mogelijk thuis, extra controles met politiehelikopter en inzet van drones
  Door Redactie Hoeksch Nieuws op 9 april 2020 om 14:03

  We merken dat heel veel mensen de boodschap om thuis te blijven, goed opvolgen. Ondanks het mooie weer zijn velen afgelopen weekend niet op pad gegaan. Ook tijdens het Paasweekend is het belangrijk om de maatregelen op te volgen en zoveel mogelijk thuis te blijven. “Een frisse neus halen in de eigen buurt moet kunnen, Het bericht Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid: Paasweekend: blijf zoveel mogelijk thuis, extra controles met politiehelikopter en inzet van drones verscheen eerst op Hoeksche Waard Nieuws.